Bäst-test Journalen – Om Oss

Bäst-test Journalen tillhandahåller en oberoende jämförelsetjänst av produkter och tjänster. Vi har som mål att öka tryggheten vid köp och minska riskerna med dåliga köp, bristfälliga produkter, sämre funktion, reklamation och garantiärenden samt liknande.

Vi uppnår vårt mål genom vår tre-stegs process som vi tillämpar i vårt arbetssätt. Processen består av följande tre steg, och hela processen är oberoende:

  • Utvärdering och testning
  • Verifierade internationella expertbetyg
  • Verifierade internationella kundomdömen

Alla steg utförs kontinuerligt! Utvärderingen och testningen är det enda steget som inte utförs kontinuerligt under obegränsad tid. Nedan beskriver vi mer i detalj vad varje steg innebär.

Utvärdering och Testning

Vi utför vår egna utvärdering och testning av produkterna eller tjänsterna i sin tänkta miljö under en längre period för att säkerställa en objektiv bedömning. Vi har rutiner vi följer för utvärderingen och testningen där vi själva gör en bedömning av produkten eller tjänsten i fråga.

Verifierade internationella expertbetyg

Vi har en stor databas som växer med fler verifierade källor kontinuerligt. Denna databas använder vi som underlag för att analysera produkterna / tjänsterna genom andra expert-källor än vår egen. Dessa källor är så klart oberoende.

Verifierade internationella kundomdömen

Vi har tillgång till flertal databaser med verifierade kundomdömen som vi använder för att se vad verkliga kunder tycker om produkten eller tjänsten i fråga. Vi använder dessa omdömen för att få en verklig uppfattning av kunder internationellt, och se vad konsumenter globalt tycker.

Sammanställningen

Efter utvärderingen så sammanställer vi allt i ett så kallat “test” där vi tillhandahåller informationen och jämförelsen till konsumenter. Vi går igenom information om produkten och tjänsten, dess för- och nackdelar, specifikationer och därefter rangordnar vi produkten/tjänsten relativt till konkurrerande produkter och tjänster.

På så sätt får vi tester i form av topplistor, där konsumenter enkelt kan gå in och med trygghet välja första bästa alternativ. Ju högre upp i testet, desto bättre så klart.

Vi har även utmärkelser till produkterna eller tjänsterna. Första plats får utmärkelsen “bäst-i-test”, andra plats får oftast (men inte alltid, beroende på typ av kategori eller tjänst), utmärkelsen “bäst premiumval” och som tredje plats har vi oftast utmärkelsen “bäst utmanare”, även kallat “bäst budgetval” beroende på kategori eller tjänst.

Priser i butik

Vi har valt att inte visa priser, även ifall vi använder prissättningen av produkten som en faktor vid vår bedömning. Vi kollar priser och jämför dessa med likvärdiga produkter för att se hur butikerna har prissatt varan i fråga.

Vi tillhandahåller däremot länkar till butiker där ni kan se aktuellt pris och köpa produkten om ni skulle önska.

Vi strävar efter att länka till butikerna som har bäst pris med tryggast köpupplevelse.

Vårt mål – Spara tid & resurser åt konsumenter

Vi vet att många är ute efter vilken produkt som är bäst att köpa, och majoriteten av konsumenter söker information om produkter innan de gör ett köp.

Vårt mål är att leverera denna information i bäst format till er så att ni kan spara tid och resurser genom att välja från vår lista direkt.

Kvalitet och korrekt innehåll är mycket viktigt för oss och därför genomför vi många undersökningar innan vi lägger upp ett resultat.

Bäst pris

Ytterligare mål som vi har är att leverera bäst pris och pågående kampanjer, rabatter och rabattkoder, rea, och mer. Vi vill inte att konsumenter ska betala mer än de behöver för produkterna, och därför är våra priser alltid uppdaterade enligt bäst pris. Pågående kampanjer och rea visas alltid om det finns aktuellt.

Vårt team

Vi har ett team av olika kompetenser och inom olika områden som hjälper till att bidra till sammanställningen av topplistorna och informationen på vår webbplats över bäst-test.se.

Vi sitter på olika platser i Sverige, bland annat Göteborg, Stockholm, Malmö och Jönköping, samt till viss del utomlands.

Kommer vi att erbjuda konsumenter och användare en massa annonser?

Vi finansierar kostnaden av vår webbplats med annonserings-alternativ som uppstår ibland. Vi är helt oberoende från butiker och tillverkare, och vi använder intäkterna till att utforma och finansiera drivandet av webbplatsen så att vi kan leverera bättre och högre kvalitet på information till konsumenter och användare.

Pålitliga test och bäst-i-test topplistor

Vi rekommenderar aldrig en produkt till konsumenter som vi inte kan tänka oss köpa till oss själva. Vi har recenserat och validerat tusentals produkter genom åren, och strävar efter pålitlighet och kvalitet.

Journalen

Vi har utskick av vår Bäst-Test Journal som kommer i epost-format till alla som önskar ta del av topplistor, rea, kampanjer, m.m.

För att ta del av Bäst-Test Journalen och dess utskick kan ni skriva upp er längst ner på sidan.